Bezig met het laden van Evenementen

« All Evenementen

  • Deze evenement zijn geslaagd.

Unwrap Festival 2022

13 oktober, 2022 - 15 oktober, 2022

UNWRAP is het eerste evenement in België dat de entertainmentindustrie (muziek, film en games) samenbrengt en dat bruggen wil bouwen tussen de verschillende industrieën. Het is niet toevallig dat de baseline van het festival ’the future of entertainment’ is. Howest (met de wereldvermaarde opleiding Digital Arts and Entertainment), co-creatie hub Hangar K en muziekorganisatie Wilde Westen slaan voor dit evenement de handen in elkaar.

 

Verwacht je aan inspirerende sessies die een blik vooruit werpen op de toekomst van de entertainmentindustrie. Kortrijk Weide is de place to be voor dit event. Alle eventlocaties bevinden zich op of naast deze site en zijn gemakkelijk bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer.

 

Wat mag u verwachten?

Op 14 oktober – is het programma opgebouwd rond lezingen. We hebben een aantal grote namen uit de entertainment industrie op het programma staan om hun inspirerende talks te geven. Elke sessie wordt gevolgd door een Q&A. Er zullen zo’n 20 verschillende sessies zijn om uit te kiezen. Tussen de sessies door is er ruimte voor een lunch. De conferentiedag wordt afgesloten met een Game Pitch Café en een inbegrepen netwerkborrel.

 

Op 15 oktober – ontmoeten studenten, alumni en bedrijven elkaar op “The Level” voor de eerste Belgische Career fair voor de internationale entertainment industrie. Tijdens beide dagen vinden er interessante pitches en panelgesprekken plaats in Hanger K. Het 2-daagse Unwrap festival wordt afgesloten met een netwerkfeest en live muziekoptreden in Depart.

Details

Start:
13 oktober, 2022
Einde:
15 oktober, 2022
Website:
https://www.unwrap.be/

Locatie

Kortrijk Weide
Nelson Mandelaplein 2
Kortrijk, West-Vlaanderen 8500 Belgium
+ Google Maps