Bezig met het laden van Evenementen

« All Evenementen

  • Deze evenement zijn geslaagd.

[CANCELED] Workshop Neuroevolution

16 november, 2021 @ 13:30 - 17:00

Deze workshop werd geannuleerd wegens ziekte van de onderzoeker die de workshop zou leiden. De workshop zal herwerkt worden naar digitaal formaat. Verdere informatie volgt.

 

 

 

 

In deze workshop gaan we in Unity3D kennismaken met – op neurale netwerken gebaseerde – game agents. In plaats van de agents te trainen, evolueren we een populatie volgens een zelfgekozen fitness function. Door hands-on te experimenteren met deze functie alsook de agent input willen we de deelnemers voeling laten krijgen met de materie. Neuro-evolutie is een techniek die in de literatuur vaak aan bod komt als een laagdrempelige manier om AI agents te modelleren, gezien de vereiste kennis intuĆÆtief is.

 

Voorkennis C# en Unity is aangeraden om alles vlot mee te volgen. Vergeet ook uw laptop niet mee te nemen. Om vlot van start te gaan zouden we graag hebben dat Unity 2020.3.19f1 reeds is geĆÆnstalleerd op uw systeem.

 

! DEELNAME: Maximaal 15 deelnemers, inschrijven noodzakelijk via Eventbrite. (private event toegankelijk via website password) !

Details

Datum:
16 november, 2021
Tijd:
13:30 - 17:00

Organisator

Andreas Veeckman
E-mail:
andreas.veeckman@howest.be

Locatie

The Square
Luipaardstraat 12a
Kortrijk, West-Vlaanderen 8500 Belgium
+ Google Maps
Telefoon:
+32 56 23 43 63