Workshop NeuroEvolution

Door Andreas Veeckman

De workshop NeuroEvolution kon helaas niet doorgaan omwille van Corona. Op deze pagina voorzien we een volledig digitaal alternatief. Aan de hand van video’s wordt de theorie uitgelegd, waarna u zelf aan de slag kunt in het Unity3D project.

De workshop bestaat uit drie delen. In het eerste deel frissen we de kennis over Neurale Netwerken op. In het tweede deel leren we meer over genetische algoritmes en NeuroEvolution. In het laatste deel worden de projectfiles toegelicht en kan u zelf experimenteren met verschillende Observaties en Fitness functies.

Omwille van de digitale vorm van deze workshop werd het hands-on gedeelte toegankelijker gemaakt. Enkel voor het experimenteren met de fitnessfunctie is een minimale kennis van programmeren vereist.

Deel 1: Theorie Neurale Netwerken

Deel 2: Theorie Genetische algoritmen en NeuroEvolution

Deel 3: Hands on